L’Aula de Música

Vista parcial de l’Aula de Música

L’aula de música està en el 1r pis de l’escola. És molt espaiosa i té tres finestres grans a un costat.

Hi ha dos pissarres, una gran i una xicoteta. La gran té cinc pentagrames, i la xicoteta quatre pentagrames.

La classe disposa d’unes trenta cadires amb taules de braç incorporades i un ordinador amb Internet a la taula del mestre.

També te una gran varietat d’instruments: guitarres, un piano electrònic i metal·lòfons entre altres més. En unes caixes molt grans als costats de l’aula i en uns armaris guardem els instruments.

Les Aules de Primària

Aula de Primer A de Primària

Las majoria de les aules de Primària estan en la primera planta del edifici principal, però també hi ha algunes en la planta baixa al final del passadís. En totes hi ha 25 taules i cadires pels alumnes i una més gran per al mestre o la mestra.També tenen una pissarra gran, un ordinador i un parell d’armaris.
Les classes són molt lluminoses ja que hi unes grans finestres. Malgrat tot, si no fa sol, també tenim llum artificial dins de l’aula que funcione de manera automàtica quan detecten la presència d’alguna persona.
Totes les aules tenen també un racó lúdic i una prestatgeria per a llibres per a els dies que plou i no podem sortir al pati.

El Pati de Primària

A la nostra escola hi ha un pati de sorra al centre. Està envoltat per arbres molt grans plens de fulles a la primavera i pelats a la tardor. També hi ha set bancs on es pot seure a descansar i papereres per no embrutar el terra.

Vista parcial del pati de Primària

A la sorra es poden fer forats i carreteres per jugar a boletes, amb xapes o cotxes.

El Menjador Escolar

El menjador té forma rectangular, és molt gran i té capacitat per a moltes persones. Les parets estan pintades de color gris i blanc. Hi ha huit portes, tres per a entrar i sortir, i cinc en la cuina. De les cinc portes que podem trobar a la cuina, una és la sortida d’emergència.
També hi ha sis finestres molt grans, que serveixen per a que entre la llum i pera ventilar el menjador. Hi ha quatre aixetes que s’utilitzen per a llavar-se les mans, les dents i omplir les gerres d’aigua. Ala part esquerra observem una pissarra que serveix per a fer anotacions (aniversaris, festes, etc.)

Vista parcial del Menjador Escolar

La cuina està equipada amb diferents electrodomèstics, com: un forn, un congelador, un frigorífic, un rentaplats, una vitroceràmica, diverses trituradores, un microones i un exprimidor.

En últim lloc estan els monitors, que ens vigilen i ens ajuden durant l’hora de menjar.

L’Aula d’Informàtica

La classe d’informàtica es gran i té vint-i-cinc ordinadors. En una pared hi ha vint-i-cinc

Alguns ordinadors de l’Aula d’Informàtica.

auriculars per a utilitzar-los de manera individual. A prop de la entrada hi ha un quadre de connexions amb molts cables. Hi ha dotze llums al sostre i un extintor per a incendis electrònics. També hi ha tres grans finestres que il·luminen la classe quan és necessari i tres radiadors de calefacció..
L’ordinador del mestre és el servidor que controle la xarxa de tota la escola. L’aula disposa de dues impressores: una blanc i negre i l’altra a color.

Les Pistes Esportives

Vista de les pistes esportives

Les pistes esportives de la escola ocupen un gran espai junt a l’edifici principal. Una part d’elles està envoltada per una reixa que les separe del carrer.
Estàn pintades de color roig i amb moltes línies de color verd, groc i blanc que serveixen per a marcar els diferents camps (de futbol, basquet, handbol etc.).
Hi ha quatre porteries i quatre cistelles També hi ha dos grans fanals que il·luminen tots els camps.

L’Aula de Pedagogia Terapèutica

A l’aula de P.T hi ha moltes imatges: l’abecedari, els nombres, les estacions, els nostres treballs… També hi ha diferents racons:

  • Racó de treball individual: On estan les taules i les cadires per a realitzar fitxes de
    Vista parcial de l’aula de Pedagogia Terapèutica

    matemàtiques, de llengua, d’atenció, de memòria etc..

  • Racó d’escriptura- En la pissarra vileda o escolar, escrivim el nostre nom i els nostres cognoms, fem dictats, dibuixos…
  • Racó de jocs- Els jocs didàctics (trencaclosques, cartes de vocabulari, fruites, dominós…) estan a les prestatgeries. Cada dia escollim un, d’una llista que ens dóna la mestra.
  • Racó d’informàtica- A aquest racó hi ha només un ordinador de manera que l’hem de compartir amb els companys/es. Ací fem tant activitats d’aprenentatge com d’oci.

El Gimnàs

Vista parcial del Gimnàs

El gimnàs està al costat en la cantonada de l’escola. Es un espai molt gran amb prou finestres. En un costat hi ha espatlleres, i al fons matalassets per a fer esport. En l’altre hi ha bancs baix de les finestres menudes. Entre les espatlleres hi ha una finestra que done al despatx del mestre o mestra d’Educació Física.El sòl està pintat de roig amb línies blanques que marquen camps de joc. Es pot col·locar fins i tot una xarxa de voleibol per poder jugar.
També té uns altaveus per a quan celebrem alguna cosa o organitzem un festival i fanals per il·luminar tota la pista. Junt al edifici del gimnàs hi ha dos vestuaris per a els xics i les xiques i un magatzem per guardar el material.