El Menjador Escolar

El menjador té forma rectangular, és molt gran i té capacitat per a moltes persones. Les parets estan pintades de color gris i blanc. Hi ha huit portes, tres per a entrar i sortir, i cinc en la cuina. De les cinc portes que podem trobar a la cuina, una és la sortida d’emergència.
També hi ha sis finestres molt grans, que serveixen per a que entre la llum i pera ventilar el menjador. Hi ha quatre aixetes que s’utilitzen per a llavar-se les mans, les dents i omplir les gerres d’aigua. Ala part esquerra observem una pissarra que serveix per a fer anotacions (aniversaris, festes, etc.)

Vista parcial del Menjador Escolar

La cuina està equipada amb diferents electrodomèstics, com: un forn, un congelador, un frigorífic, un rentaplats, una vitroceràmica, diverses trituradores, un microones i un exprimidor.

En últim lloc estan els monitors, que ens vigilen i ens ajuden durant l’hora de menjar.

4 pensaments a “El Menjador Escolar

  1. A mi m’agrada quedar-me al menjador perquè pots fer moltes coses com per exemple veure pel·lícules o fer tallers. També quan eixim al pati abans i desprès d’anar a menjar podem jugar.

  2. El menjador és molt espaiós te moltes taules amb 9 cadires en cada taula. També es pot fer activitats de 12:00 a 13:00. Alguns dies es fa pel·lícula (veiem una pel·lícula) i taller (fem manualitats).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *