El Gimnàs

Vista parcial del Gimnàs

El gimnàs està al costat en la cantonada de l’escola. Es un espai molt gran amb prou finestres. En un costat hi ha espatlleres, i al fons matalassets per a fer esport. En l’altre hi ha bancs baix de les finestres menudes. Entre les espatlleres hi ha una finestra que done al despatx del mestre o mestra d’Educació Física.El sòl està pintat de roig amb línies blanques que marquen camps de joc. Es pot col·locar fins i tot una xarxa de voleibol per poder jugar.
També té uns altaveus per a quan celebrem alguna cosa o organitzem un festival i fanals per il·luminar tota la pista. Junt al edifici del gimnàs hi ha dos vestuaris per a els xics i les xiques i un magatzem per guardar el material.

33 pensaments a “El Gimnàs

  1. A mi m’agrada educació física perquè la nostra professor Raquel s’inventa jocs molt divertits com “El cementeri”. En el joc 2 xiquets es llancen un baló i els que estan al mig han d’esquivar els llançaments que tiren els que tenen el baló.

  2. M’agrada moltíssim el gimnàs perquè t’ho passes molt bé sobre tot amb la mestra tan divertida que tenim. És l’assignatura més agradable, divertida i per a mi és la millor que tinc apart de les assignatures que ens dona la nostra tutora que també és molt molt divertida. M’agradaria que un dia estiguérem tan sols fent educació física al gimnàs. Resultaria molt divertit.

  3. El gimnàs és molt gran i molt bonic .De vegades la mestra ens deixa jugar a l’aire lliure al que vulguem però jugar al gimnàs és sempre més divertit. Les classes amb Raquel són molt divertides.

  4. M agrada molt el gimnàs perquè té molt d’espai. M’he ho passe molt bé jugant al semàfor, a fer equilibri, a jugar al “eliminator” i fins i tot els jocs lliures com jugar a futbol amb els meus amics.

  5. Una vegada em recorde que vam jugar en el gimnàs amb la professora Raquel a un joc que era per parelles. Un dels dos havia de tancar els ulls i l’altre li deia a aquest per on havia d’anar. Al final em vaig estampar amb una espatllera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *