L’Aula d’Anglès

Molt prompte els alumnes publicaran el seu article ací al voltant d’aquest contingut. Disculpeu la espera.

Vista parcial de l’Aula d’Anglès

Malgrat tot, si ens vols aportar la teva visió al respecte, fes-nos arribar el teu comentari que serà rebut amb molt de gust. ¡Animeu-vos a participar!

13 pensaments a “L’Aula d’Anglès

 1. La classe d’anglès és molt divertida. Aprenem a llegir en anglès i la nostra professora Rosa ens ensenya vocabulari en anglès i fem exàmens de 1,2,3,4,5 o 6 unitats. També parlem en anglès. Anglèssssssssssssssss!

 2. L’aula d’anglès és prou gran i amb moltes taules. També té moltes coses escrites en anglès. És una classe molt divertida gràcies a la nostra mestra Rosa que fa tot lo possible per a que puguem treballar.

 3. En l’aula d’anglès no és ni gran ni xicoteta. La mestra especialista Rosa és molt bona i en la seva taula té molts papers, carpetes, llibres, fitxes… etc. Ës molt interessant aprendre idiomes nous.

 4. L’aula d’anglès no és ni gran ni xicoteta. La classe d’anglès és “xula” perquè de vegades fem manualitats o escoltem historietes. També m’agrada perquè aprenem un altre idioma que no coneixem.

 5. L’aula d’anglès és molt “guai” perquè s’aprèn un altre idioma: L’Anglès. La professora, Rosa, ens ajuda en el vocabulari d’anglès. Fem jocs molt divertits: ballar, dir coses en anglès…

  • Estic d’acord.
   Ara,l’han reformat i l’han traslladat a un altre espai, part del laboratori.
   És molt xula La clase d’angles és molt “xula” perque és un idioma que serveix per si viatges a llocs on no coneixes la seua llengua i vols comunicar-te amb una llengua internacional com l’anglès.
   Ademes la “profe” és molt bona.

   ADEU!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *