L’Equip Docent

Claustre de Mestres Curs 2011/12

D’esquerra a dreta i en primera fila apareixen a la foto: Jesús, Rosa B., Marisa, Verònica, Eugenia, Lorena i Maria V. En segona fila i en el mateix ordre apareixen: Regina, Carmen, Elsa, Alicia, Empar, Raquel, Nuria, Romina, Mariola, Nuria R., Teresa, Inma, Armando, Emilia Maria B., Nuria T. Rosa N. i Marigel.

2 pensaments a “L’Equip Docent

  1. Els professors i professores són molt bons perquè en ensenyen coses noves que desconeixíem. 🙂 Gracies a tots!

  2. Els professors i professores són molt bons perquè ens ensenyen coses noves per exemple: les fraccions, les divisions, les multiplicacions, com funcionen els motors i les màquines, la gramàtica valenciana i la castellana,…etc…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *