L’Aula de Música

Vista parcial de l’Aula de Música

L’aula de música està en el 1r pis de l’escola. És molt espaiosa i té tres finestres grans a un costat.

Hi ha dos pissarres, una gran i una xicoteta. La gran té cinc pentagrames, i la xicoteta quatre pentagrames.

La classe disposa d’unes trenta cadires amb taules de braç incorporades i un ordinador amb Internet a la taula del mestre.

També te una gran varietat d’instruments: guitarres, un piano electrònic i metal·lòfons entre altres més. En unes caixes molt grans als costats de l’aula i en uns armaris guardem els instruments.

26 pensaments a “L’Aula de Música

  1. L’aula de música és molt divertida perquè ens ensenya el professor Armando a tocar bé la flauta i fem jocs musicals. També anem a una pissarra tàctil per comprovar la nostra atenció amb la música.

  2. L’aula de música m’agrada molt perquè aprenem a tocar instruments. És curiós perquè, a mi m’agrada tant, que sé tocar molts instruments gràcies a música!!!!. M’agrada tocar la flauta també però no se me dona tant bé. L’aula de musica és molt especial. El nostre mestre és diu Armando i també és el mestre d’informàtica .¡¡¡¡ M’agrada l’aula de musica !!!!!!!!!

  3. La classe es molt ampla i amb moltíssims armaris. Ah! i no heu mencionat que hi ha làmines que mostren i expliquen els diversos instruments que tenen dibuixats. Es molt divertit tocar els instruments; si ho fas be i et posen bona nota, clar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *