Un poc d’història

La història de la nostra escola comença en 2006 quan de manera provisional, i fent ús de les antigues instal·lacions del Col·legi Universitari de Castelló, van rebre les primeres classes del Curs Acadèmic 2006/07 uns 100 alumnes. repartits entre els nivells de 3 i 4 anys d’Infantil així com dues classes del Primer Cicle de Primària. Aquest primer agrupament escolar va rebre la denominació C.E.I.P. nº 32.
Posteriorment durant el Curs 2007/08, i una vegada determinada la ubicació

El llavors extens equip directiu en la cerimònia de col·locació de la primera pedra.

definitiva del centre per part de la Conselleria d’Educació, es col·loca la Primera Pedra el 8 de novembre de 2007 en els terrenys dotacionals oferts per l’Ajuntament de Castelló.

Paral·lelament aquest mateix Curs Escolar, i a proposta de l’Equip Directiu amb el recolzament ple del Consell Escolar, es realitzen les gestions oportunes per assignar-li al centre el nom del famós artista castellonenc Juan G. Ripollés qui accepta de bon grat aquesta nominació.

Finalment, i una vegada finalitzades les obres pertinents, el Curs 2008/09 es realitza el trasllat definitiu de l’escola a les noves instal·lacions que són inaugurades de manera solemne l’11 de setembre de 2008 pel llavors Honorable Conseller d’Educació Alejandro Font de Mora sent Alcalde de la ciutat de Castelló Alberto Fabra.

La directora Emilia Martinez descobrint la placa en companyia de les principals autoritats.


En l’actualitat el centre explica al voltant de 350 alumnes i continua creixent curs després de curs fins que aconsegueixi la capacitat màxima prevista de dobles línies d’Infantil i de Primària.

5 pensaments a “Un poc d’història

  1. M’agrade molt l’escola per què sempre ens tracteu molt bé, encara que nosaltres en comportem un poc malament. Ha, Ha. 🙂

  2. Aquesta escola és molt divertida i ací porte 5 anys. És bastant gran però no tant i tinc molts amics (la majoria) i em divertisc molt amb ells. M’AGRADA MOLT AQUESTA ESCOLA!!!!!!!!!! 🙂

  3. M’agrada molt aquest nou “cole” però l’altre edifici tampoc estava mal. Aquest m’agrada més perquè és molt més gran i més nou que l’altre. En aquest col.legi es poden fer coses que en l’altre no és podien fer, com per exemple jugar sense barallar-nos perquè en l’altre cole tot el món és barallava menys les xiques que jugaven a una altra cosa a soles .

  4. M’agrada molt aquesta escola perquè tots ens tractem molt bé. També m’agraden els professors/es perquè ens ensenyen moltes coses bones i fan que tots aprenem alguna cosa. Gràcies a l’escola, i si posem interès podrem fer una bona carrera. El col·legi JUAN G RIPOLLES M’AGRADA MOLT!!!!!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *