PILOTA VALENCIANA

En aquests dos vídeos podeu veure els passos que cal seguir per a construir-vos el vostre propi guant de pilota Valenciana.

Esperem que vos servisca d’ajuda i s’animeu  en construir el vostre propi guant  i poder practicar amb ell les pròximes sessions

53 comentaris a “PILOTA VALENCIANA

 1. Ha estat molt interessant el vídeo.
  M’agradaria poder fer el guant en casa,pareix molt divertit.
  Tal vegada podria ensenyar-li’l als meus pares.Em pareix que falta una part del vídeo,perquè ha dit que “la targeta que hem tallat abans”,i no havia eixit res d’una targeta.

 2. Frank este vídeo m’ha agradat molt i m’agrade que sigues el meu professor. Quan juguem et donaré les gràcies. Eres molt bo amb tots els de la classe. M’agrada la teua actitud,¡ eres el millor!

 3. El joc de pilota valenciana és molt divertit, però també difícil, i per a jugar has de fer-te un guant . I si no ho fas bé, te faràs mal a la mà i als dits i hauràs d’anar al metge. I per a jugar també has de jugar en una zona molt ampla i llarga.

 4. Els jugadors de pilota valenciana utilitzen pilotes, com la pilota de vaqueta, i els jugadors necessiten un guant per protegir-se les mans.M’agrada molt la pilota valenciana.

 5. Em pareix una informació interessant, ja que és molt necessari un guant per a no fer-se mal i poder jugar a aquest esport sense cap dificultat.

 6. El joc de pilota valenciana és divertit però també difícil.Fran ens ha penjat un vídeo per a fer-nos el guant de protecció, es a dir, per a no fer-nos mal.Ací, dalt de tots els comentaris, estan els vídeos.

 7. Es bastant difícil, ja que has de seguir els passos al peu de la lletra, però es pot fer perfectament si tens molta atenció amb el que et diuen. Però val la pena fer aquest guant de protecció, ja que podràs jugar a classe amb seguretat, amb molta diversió i confiança de saber que estàs protegit. Gràcies a aquesta confiança pots asegurar-te de guanyar, però sobretot, de tindre ganes de jugar amb el amics/es I de passar-ho bé. A PER TOTES!!!!

 8. Aquest vídeo es molt interessant, si em deixen fer-ho el faré però crec que el vídeo no esta complet però encara així crec que se fer-lo. Moltes gràcies!

 9. Hola a mi em pareix bé que a la gent li agrade jugar a pilota valenciana però a mi no m’agrada molt.El guant sí està molt bé per fer moltes coses com protegir-se per a fer algun esport o per a fer softcombat (una afició japonesa)

 10. M’agradaria poder intentar fer els guants,en principi, perquè estem començant a jugar a jocs pareguts a pilota valenciana, i prompte començarem amb el raspall.

 11. Es un poc difícil, perquè fan falta molts materials i també passos, però crec que qualsevol xiquet podrie fer el guant amb els vídeos .Gràcies Fran per facilitar-nos la informació.

 12. Aquest vídeo de com fer un guant de pilota valenciana és molt interessant però complicat. Encara així, m’agradaria intentar aconseguir els materials per a fer-ho, per poder practicar o jugar.

 13. Aquest vídeo és molt divertit i vull fer un guant en la meua casa, i ho vaig a portar a la classe d’educació física, jugar amb ell,marcar molts “VALS” i ser el millor jugador de la història.

 14. La veritat és molt difícil, però, el que em va agradar més va ser on va posar l’esparadrap, però també em vaig fixar en la resta.

 15. Aquest vídeo m’ha agradat perquè així tots els alumnes podem aprendre a fer-ho cada un en la seua casa.
  Gràcies per els vídeos Frank.

 16. Aquests vídeos m’han agradat molt perquè expliquen com fer un guant de protecció per a poder jugar a la pilota valenciana.En la pilota Valenciana hi ha diferentes pilotes per a poder jugar, una d’aquestes pilotes és la de vaqueta.

 17. Em pareix un poc difícil crear aquest guant , m’agradaria fer-me un .I a més tinc una pregunta : hi ha més possibilitats de posar-te protecció en la punta dels dits? …

  • Sí, et pots protegir els dits en qualsevol cosa que tingues en casa i no et moleste al ficar-te el guant, com, tires de cartró, tires de tessamoll,trossos de plàstic,…,fas forma de didal, i després, esparadrap per damunt.

 18. Frank,m’ha agradat molt l’esport que ens has ensenyat , és molt divertit i tinc més informació del joc gràcies a tú.Vaig a intentar fer el guant i jugar a la pilota valeciana.

 19. Els dos vídeos m’han agradat molt. Pots fer un guant amb el material del vídeo.El que més m’ha agradat és la pilota, i la part dels guants i dels didals.

 20. Frank , has baixat un vídeo molt interessant per a tot el col·legi , i per a que tots aprenguen a
  fer un guant . Gràcies per la teua col·laboració.

 21. Hi ha diferents tipus de guants, i de pilotes. El guant és una mica complicat, es podria fer amb qualsevol guant.

 22. El guant és difícil de fer, però val la pena fer -ho perquè en classe l’utilitzarem, i seria més econòmic que comprar-te un a una tenda .

 23. El vídeo m ‘ha agradat molt, en la meua casa intentaré fer-ho. Espere que em isca bé . Eres el millor d’educació física.

 24. M’agrada el vídeo perquè t’ensenya una forma molt divertida de fer un guant per a jugar a pilota valenciana.

 25. Frank, el vídeo ha sigut molt bo. El guant jo ja l’he fet però no està igual que el del vídeo, però gràcies per ensenyar-nos com es fa un guant de pilota valenciana. Gràcies Frank.

 26. M’ha agradat molt perquè és divertit, però és difícil i no trobe el material. És molt difícil de trobar.

  Fran, em pots dir on puc comprar una pilota de badana?.

  • Bé,en primer lloc dir-te que abans de comprar-te una pilota de badana, hauries d’assegurar-te que l’esport t’agrada i que vas a donar-li ús. Encara així, si tú vols comprar-la….Al ser un esport minoritari, no sabria dir-te si hi ha tendes en Castelló on venguen, però sí que venen per internet. Ja saps que comprar per internet és cosa d’adults, per tant,… Bé, hi ha una pàgina on pots trobar informació sobre pilotes i preus, la pàgina és “frediesport.com”.

 27. És molt bona la informació per a xiquest o xiquetes com jo, que volen aprender a fer-se el guant de la manera més apropiada, i no fer-se mal a la mà al colpejar la pilota.

 28. És un poc difícil,perquè fan falta molts materials i també molts passos, però crec que qualsevol xiquet podria fer un guant amb el vídeo.Gràcies Fran per ajudar-nos amb la informació per a fer un guant.

 29. És bastant difícil de fer perquè has de fer els passos que et dóna , però es pot fer. És molt divertit jugar a la pilota valenciana, però també una miqueta difícil.

 30. Fran els vídeos de com fer els guants per a jugar a pilota valenciana m’han paregut interessants, però un poquet complicats de fer. Jo vull fer-me un però no trobe alguns dels materials que s’utilitzen per ha fer-ho. Jo, igualment ho intentaré fer, perquè m’agrade molt aquest joc i vull jugar.

 31. Aquest vídeo és per a aprendre a jugar a pilota valencia i aprendre a fer guants. El vídeo està molt bé i m’ha agradat molt.

 32. El vídeo m’ha paregut interessant però un poquet difícil de fer el guant, ja que es necessiten molts material, i la major dificultat és no trobar tots els materials per poder fer-ho. Intentaré fer-ho el millor possible, i així podré jugar amb la meua germana i el meu germà al carrer, i també al col·legi.

 33. Frank, moltes gràcies per explicar com es feia el guant de pilota valenciana i m’agradaria fer el guant de pilota valenciana. Moltes gràcies.

 34. M’ha agradat molt, és fantàstic la pilota valenciana, és molt fàcil . El guant és molt difícil de fer i la pilota és molt bonica.

 35. Aquests vídeos són molt divertits i creatius,un poc difícil de fer els guants, però és possible fer-lo,per això vaig a intentar-ho en casa.
  M’ha agradat molt aquest vídeo.Estic segur que aquest deport va a anar molt lluny en la vida.A mi m’agrada molt aquest deport perquè és de la nostra terra,i molt divertit.
  Segur que a tot el món que aprenga a jugar a aquest joc li va a agradar moltíssim, i gràcies a la persona que ho va inventar.

  Gràcies…

 36. M’ha agradat molt el vídeo . La part meua favorita és quan el xic parla . Espere que fem la invasió amb la pilota de frontó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *