NO CAL VEURE TANTA “TELE”

Pot ser que els xiquets d’avui en dia vegin molta televisió. Un dia en classe em va sorprendre quan de sobte un xiquet va assegurar que veia la televisió gairebé 13 hores durant el cap de setmana. Va arribar a dir que fins i tot no anava al bany, ni tampoc  menjava. Em vaig quedar bocabadada.
Jo crec sincerament que haurien de dedicar una part del temps a estudiar per traure bones notes i obtindre algun resultat significatiu.

No cal vore tantes hores de televissió.

No cal vore tantes hores de televissió.

JESSIE, UNA SÈRIE RECOMANABLE

Jessie, es una sèrie de televisió nord-americana. Jessie, que es va estrenar el 30 de setembre. Es una xica de 18 anys d’edat que vivia amb el seu pare que era un militar Mariner en Texas. Es va traslladar a Nova York, per a treballar de mainadera per a una família rica de aqueixa ciutat, la família Ross.

Els protagonistes de la sèrie.

Els protagonistes de la sèrie.

La família Ross està formada per Emma Ross, Zuri Ross, Luke Ross, Ravi Ross i el Sr. Kipling, la mascota de la família (principalment de Ravi). Ravi Ross es un xic intel·ligent i simpàtic amb una mascota, que es un llangardaix (el Sr. Kipling). Emma Ross es una xica poc intel·ligent, divertida i un poc estranya. Es la més major dels seus  tres germans. Luke Ross es un xic divertit i rebel de 12 anys. Zuri Ross es la germana més petita de la família Ross i va nàixer en Africa. Bertram es el majordom de la família Ross, però es molt vague i mai no vol treballar. El Sr. Kipling es un llangardaix molt gran que es la mascota de Ravi Ross.

“EL BARCO” UN GRAN ÈXIT D’ANTENA 3

“El barco” ha estat una sèrie de televisió produïda per Globomedia per a la cadena nacional privada “Antena 3” que es va estrenar el 17 de gener de 2011 i va arribar a comptar amb gairebé 5 milions d’espectadors.

“El Barco” un gran èxit de la cadena Antena 3.

La serie combina elements de drama, misteri i acció utilitzant la mateixa fórmula amb què la cadena ja va recollir gran èxit entre els anys 2007 i 2010 amb “El Internado”. Aquest grau de popularitat ha portat a la cadena a demandar una segona temporada.

L’argument original conte l’historia dels alumnes i tripulants del vaixell escola Estrella Polar que pugen a bord per emprendre un viatge de dos mesos. No obstant, la mateixa nit en què s’embarquen, es produeix un cataclisme mundial, provocat per un accident a Ginebra (Suïssa) durant la posada en marxa d’un accelerador de partícules que porta com a conseqüència que els continents desapareguen. Els tripulants, són doncs els únics supervivents, i a partir de llavors viatgen amb l’esperança de poder trobar l’1% de Terra que es calcule queda a tot el planeta.

Els personatges que apareixen en aquesta série tan interesant són interpretats per actors i actrius tan coneguts com:
Belén Rueda, Guillermo Barrientos, Paloma Bloyd, Daniel Ortiz, etc.

A finals d’aquest més de Febrer començarà el rodatge de la tercera temporada i segons el guionista Álex Pina es molt provable que ”El Barco” arribe a tindre fins i tot quarta i cinquena temporada.