TINTIN I EL SECRET DE L’UNICORN.

L’afamat director Steven Spielberg, autor de pel·lícules tan conegudes com Indiana Jones, E.T., Tauró, etc.., ha  decidit portar a la gran pantalla un dels protagonistes de còmic de més èxit de tots els temps: Tintin.

Cartell de la espectacular pel·lícula.

Per fer possible aquest projecte de donar vida a l’intrèpid aventurer creat per Hergé i al seu inseparable gos Milú, Spielberg  ha hagut de enfrontar-se a nous reptes en la seva carrera com a cineasta estrenant-se en l’animació, el tractament tridimensional i la novadora tècnica de la “performance capture” (de manera simplificada podríem dir que amb aquesta tècnica els moviments i expressions dels actors son tractats informàticament. El resultat ha estat prou satisfactori i el reconegut director combinant escenes i línies argumentals de tres còmics d’Hergé,  ha ressuscitat l’esperit aventurer d’Indiana Jones amb ritme trepidant.

L’argument de la cinta gira al voltant de la maqueta d’un vaixell que en Tintin compra com a regal pel capità Haddock i que resultarà ser una rèplica d’un vaixell d’un avantpassat d’aquest el qual lluitar amb Rackham el Roig que posseïa un gran tresor. Prompte descobreixen un pergamí dins el vaixell que pot donar pistes sobre el emplaçament d’el valuós botí.

STAR WARS EPISODIO I EN 3D

El 10 de febrer  s’estrenarà en totes les sales de cinema la versió tridimensional de ‘L’Amenaça Fantasma’, que correspon a l’Episodi I de la conegudíssima saga de pel·lícules Star Wars i que tindrem per pimer cop la oportunitat de veure-la en 3D.

Cartel de la pel·licula.

La factoria Lucas Arts ha planificat acuradament el regres de personatges com Qui-Gon Jinn, Obi-Wan Kenobi, el jove Skywalker i el letal Darth Maul i en als cinemes estatunidencs ja s’ha pogut veure un avanç d’aquesta nova versió.
La intenció de LucasFilm es estrenar una pel·lícula de la saga cada any, respectant la línia temporal de la historia. Es a dir, que en 2013 tendríem la versió tridimensional de l’Episodi II: L’Atac dels Clons. Naturalment aquesta transformació de la serie sencera dependrà en bona mida de l’èxit de públic d’aquesta primera entrega.