NO CAL VEURE TANTA “TELE”

Pot ser que els xiquets d’avui en dia vegin molta televisió. Un dia en classe em va sorprendre quan de sobte un xiquet va assegurar que veia la televisió gairebé 13 hores durant el cap de setmana. Va arribar a dir que fins i tot no anava al bany, ni tampoc  menjava. Em vaig quedar bocabadada.
Jo crec sincerament que haurien de dedicar una part del temps a estudiar per traure bones notes i obtindre algun resultat significatiu.

No cal vore tantes hores de televissió.

No cal vore tantes hores de televissió.

JESSIE, UNA SÈRIE RECOMANABLE

Jessie, es una sèrie de televisió nord-americana. Jessie, que es va estrenar el 30 de setembre. Es una xica de 18 anys d’edat que vivia amb el seu pare que era un militar Mariner en Texas. Es va traslladar a Nova York, per a treballar de mainadera per a una família rica de aqueixa ciutat, la família Ross.

Els protagonistes de la sèrie.

Els protagonistes de la sèrie.

La família Ross està formada per Emma Ross, Zuri Ross, Luke Ross, Ravi Ross i el Sr. Kipling, la mascota de la família (principalment de Ravi). Ravi Ross es un xic intel·ligent i simpàtic amb una mascota, que es un llangardaix (el Sr. Kipling). Emma Ross es una xica poc intel·ligent, divertida i un poc estranya. Es la més major dels seus  tres germans. Luke Ross es un xic divertit i rebel de 12 anys. Zuri Ross es la germana més petita de la família Ross i va nàixer en Africa. Bertram es el majordom de la família Ross, però es molt vague i mai no vol treballar. El Sr. Kipling es un llangardaix molt gran que es la mascota de Ravi Ross.

FESTES DE LA MAGDALENA 2012

Un any més per primavera està a punt de celebrar-se La Fira i  Festes de la Magdalena a la ciutat de Castelló.

Cartell de les Festes de la Magdalena 2012

Aquesta celebració tradicional commemora els orígens de la ciutat amb diferents actes de caràcter popular oberts a la participació de tothom. Sens dubte us recomanem que us deixeu emportar per l’ambient festiu i obert de aquest esdeveniment. Enguany amés el bon temps sembla que ens acompanyarà durant tota la setmana permetent que la participació puga batre tots els registres.