MAGDALENA FESTA PLENA!!

Aquest dissabte 10 de març comencen oficialment les Festes de la Magdalena a la nostra ciutat. Enguany, segons ens han fet saber els meteoròlegs, el bon temps probablement ens acompanyarà durant tota la setmana permetent que la participació puga batre tots els registres.

La Romeria de les Canyes arribant a la Ermita de la Magdalena.

Com que imaginem que tots vosaltres també participareu …. Què us sembla si aneu actualitzant aquesta notícia fent-nos arribar el vostres comentaris explicant-nos les activitats “magdaleneres” que no us penseu perdre o aquelles que més us vagen agradant?…. Animeu-vos a participar!!

MAGDALENA FESTA PLENA!!

ONA DE FRED SIBERIÀ

L’onada de fred que travessa Europa des de fa onze dies ha causat fins un nombre elevat de morts i ha deixat durant tot el cap de setmana nombroses cancel·lacions de vols al continent i problemes de trànsit de tot tipus. Al nostre país, i segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), ja són 32 les províncies en alerta per baixes temperatures i tot sembla indicar que ens esperen dies de molt de fred per la qual cosa sens dubte tremolarem  de veres.

L’intens fred va glaçar més d’una piscina.

Un dels països més afectat al continent és Romania on fins i tot ha arribat a gelar-se la mar. Les temperatures negatives per baix de zero han batut tots els registres històrics assolint al nostre país valors tan poc inusuals com – 20 ºC.

Aquest valors termomètrics tan acusats han permès obtindre milers d’imatges insòlites a gairebé cada comarca. Fonts, piscines i fins i tot rius han estat immortalitzats absolutament glaçats..