MAGDALENA FESTA PLENA!!

Aquest dissabte 10 de març comencen oficialment les Festes de la Magdalena a la nostra ciutat. Enguany, segons ens han fet saber els meteoròlegs, el bon temps probablement ens acompanyarà durant tota la setmana permetent que la participació puga batre tots els registres.

La Romeria de les Canyes arribant a la Ermita de la Magdalena.

Com que imaginem que tots vosaltres també participareu …. Què us sembla si aneu actualitzant aquesta notícia fent-nos arribar el vostres comentaris explicant-nos les activitats “magdaleneres” que no us penseu perdre o aquelles que més us vagen agradant?…. Animeu-vos a participar!!

MAGDALENA FESTA PLENA!!

¿QUINA MIDA TÉ INTERNET?

Mesurar alguna cosa que està en continuo creixement resulta prou complicat, però si a més a més aquest creixement és de tal calibre que una mida realitzada de manera instantània pot quedar obsoleta gairebé al segon següent la cosa resulta especialment complexa.

Internet creix a velocitat de vertigen.

En l’any 2005 una mesura realitzada utilitzant els diferents motors de recerca més coneguts (Google, MSN, Yahoo, Ask,etc.) va donar com a resultat una mida en webs de 11.500.000.000 pàgines. A l’any 2008 una mida de similars característiques va donar la xifra de 63.000.000.000 pàgines.

Atenent al raonament que fèiem al començament podríem dir que Internet creixia durant aquells anys a una velocitat mitjana de… 545 pàgines per segon !!!